Vývoj bilance ODEON FIRM SERVIS a.s. od 1.10.2009

Ke dni 1.10.2010 došlo k převzetí jmění zaniklé společnosti ODEON DATA SERVIS a.s. s rozhodným dnem 1.10.2009, k němuž byla sestavena zahajovací rozvaha přejímajícího akcionáře, společnosti ODEON FIRM SERVIS a.s. Vývoj bilance se hodnotí za dvanáct měsíců, od rozhodného dne do 30.9.2010.

Bilanční suma se prakticky nezměnila a činí 217 mil. Kč. Dlouhodobý hmotný majetek poklesl o cca 1,5 mil. Kč, a to v důsledku toho, že odpisy převýšily investice. Dlouhodobý finanční majetek, který představuje největší bilanční položku s podílem 68 % na bilanční sumě, se změnil nepatrně. Oběžná aktiva vzrostla v důsledku poskytnutí v dotčeném období vygenerovaných finančních prostředků obchodníkovi s cennými papíry, společnosti CYRRUS CORPORATE FINANCE, a.s. na výplatu přiměřeného vypořádání v penězích a nárůstu krátkodobých pohledávek z obchodního styku; dlouhodobá pohledávka a krátkodobý finanční majetek přitom poklesly.

Vlastní kapitál vzrostl o cca 6,5 mil. Kč v důsledku vytvořeného zisku a zvýšení kapitálových fondů. Podíl vlastního kapitálu na bilanční sumě vzrostl ze 72 % na 75 % a krytí dlouhodobého majetku vlastním kapitálem vzrostlo o 5 procentních bodů a dosáhlo 96%.

Cizí kapitál poklesl o 7,7 mil. Kč; přitom pokles zaznamenaly všechny jeho složky s výjimkou vydaných dluhopisů. Výnosy příštích období vzrostly téměř o 1 mil. Kč v důsledku většího objemu zakázek na archivaci, u jejichž výnosů se vzhledem ke skartačním lhůtám uplatňuje časové rozlišení.

Článek Vývoj bilance ODEON FIRM SERVIS a.s. od 1.10.2009 se nachází v rubrice O Firmě.

MENU - ODEON a.s.

Aktuality

Změna adresy Provozovny v Praze

Provozovna společnosti v Praze se přestěhovala do Strašnic.

7.05.19 - Více ...

Chaty a chalupy 2019

Doporučujeme nabídku chat a chalup v ČR a na Slovensku z nabídky cestovní agentury DDS TOUR s.r.o.

18.12.18 - Více ...

Vratislavský dům

Novou nemovitostí v majetku společnosti je Vratislavský dům v centru Třeboně.

20.04.16 - Více ...

Responzivní design Třeboňsko.cz

Ke dni 15. září 2015 byl spuštěn nový responzivní design turistického portálu Třeboňsko.cz

17.09.15 - Více ...

Dovolená v ČR

 
ODEON a.s. © 2010 .::. Koncern ODEON
Aromka Brno s.r.o. Chaty a chalupy DDS TOUR s.r.o.Rybářství Třeboň Hld. a.s. Destinace Třeboňsko o.p.s. - www.trebonsko.cz